Agermana't

Recuperem La Veu!

Objectiu 2021
73.92%
assolit
 
 
 
 

Per què agermanar-te?

La Veu del País Valencià és un projecte comunicatiu i cooperatiu que busca assolir la igualtat lingüística de la nostra llengua en el sistema comunicatiu valencià.

Des del 2013 vam actualitzar cada dia i durant 7 anys el digital Diari La Veu, editat 100% en valencià.

Des del 2020 impulsem la publicació Nosaltres La Veu, amb l’objectiu d'aconseguir la viabilitat econòmica que faça possible recuperar Diari La Veu.

Agermanar-te a La Veu o fer una donació puntual desgrava! En el següent vídeo t'expliquem com pots deduir-te en la declaració de la renda fins al 105% de l'import de la teua donació de fins a 150€ a la Fundació Jordi de Sant Jordi (entitat mecenes de La Veu). Si tens algun dubte escriu-nos a info@agermanatalaveu.com


Cooperativisme

Edicions Diari La Veu som una
cooperativa de treball associat

Independència

Ens financem amb les donacions
dels nostres agermanats

100% valencians

Periodisme en valencià
fet des del País Valencià

Com podem fer realitat aquest projecte?

Beneficis fiscals

Podràs trobar la informació completa en l'Agència Tributària i Conselleria d'Hisenda.

Persones físiques

Part estatal

80%

dels primers 150€

Podràs desgravar-te el 80% de tots els donatius fets a ONGs i fundacions fins a un màxim de 150€

35%

a partir 150€

Podràs desgravar-te també el 35% de l’import dels donatius que exedisquen els primers 150€

40%

a partir del 3r any

Si, a més, és el 3r any en què col·labores amb una quantitat sempre igual o superior, en lloc d’un 35% passaràs a desgravar-te un 40% sobre l’excés dels primers 150€.

Part autonòmica

25%

Els contribuents residents al País Valencià podran practicar-se una deducció del 25% de les quantitats donades, sense que puga superar el 10% de la quota íntegra autonòmica

Límits

10%

de la base imposable

La base d’aquesta deducció no pot excedir del 10% de la base imposable del període impositiu. Les quantitats que excedisquen d’aquest límit es podran aplicar en els períodes impositius que finalitzen en els deu anys immediats i successius.

Aquest lloc web fa ús de cookies amb la finalitat de recopilar dades estadístiques anònimes d'ús de la web i millorar el funcionament i personalització de l'experiència de navegació de l'usuari.