Per què agermanar-te?

La Veu del País Valencià és un projecte comunicatiu i cooperatiu que busca assolir la igualtat lingüística de la nostra llengua en el sistema comunicatiu valencià.

Del 2013 al 2019 vam actualitzar cada dia el digital Diari La Veu, editat 100% en valencià.

Des del 2020 hem impulsat la publicació Nosaltres La Veu, amb l’objectiu d'aconseguir la viabilitat econòmica que fera possible recuperar Diari La Veu.

El 25 d'abril de 2022 recuperem la publicació Diari La Veu del País Valencià, ara l’objectiu és aconseguir enfortir-lo i millorar-lo.

Agermanar-te a La Veu o fer una donació puntual desgrava! En el següent vídeo t'expliquem com pots deduir-te en la declaració de la renda fins al 100 % de l'import de la teua donació de fins a 150€ a la Fundació La Veu del País Valencià (entitat mecenes de La Veu).


Cooperativisme

Edicions Diari La Veu som una
cooperativa de treball associat

Independència

Ens financem amb les donacions
dels nostres agermanats

100% valencians

Periodisme en valencià
fet des del País Valencià

Beneficis fiscals

Podràs trobar la informació completa en l'Agència Tributària i Conselleria d'Hisenda.

Persones físiques

Part estatal

80%

dels primers 150€

Podràs desgravar-te el 80% de tots els donatius fets a ONGs i fundacions fins a un màxim de 150€

35%

a partir 150€

Podràs desgravar-te també el 35% de l’import dels donatius que exedisquen els primers 150€

40%

a partir del 3r any

Si, a més, és el 3r any en què col·labores amb una quantitat sempre igual o superior, en lloc d’un 35% passaràs a desgravar-te un 40% sobre l’excés dels primers 150€.

Part autonòmica

25%

Els contribuents residents al País Valencià podran practicar-se una deducció del 25% de les quantitats donades, sense que puga superar el 10% de la quota íntegra autonòmica

Límits

10%

de la base imposable

La base d’aquesta deducció no pot excedir del 10% de la base imposable del període impositiu. Les quantitats que excedisquen d’aquest límit es podran aplicar en els períodes impositius que finalitzen en els deu anys immediats i successius.

Aquest lloc web fa ús de cookies amb la finalitat de recopilar dades estadístiques anònimes d'ús de la web i millorar el funcionament i personalització de l'experiència de navegació de l'usuari.

Més informació

Acceptar